torstai 20. maaliskuuta 2014

#14 Huolia

Ikaros säikäytti minut eilen aivan totaalisesti. Normaalisti heinähäkki tyhjenee alta aikayksikön, mutta edellisyön jäljiltä heinää oli vielä puolessa välissä. Ikaros ei vaikuttanut oudolta, joten hoidin aamurutiinit normaalisti. Tyhjensin vessalaatikon jotta pystyisin tarkkailemaan papanoita, enkä antanut tuoretta kuten yleensä.
Iltapäivällä palatessani koulusta heinähäkki oli kuitenkin täynnä, vessaan oli tullut vain muutama papana ja herra makoili apaattisena häkissään (yleensä rientää ovelle vastaan). :( Välillä Ikaros syömälakkoilee muuten vaan ja alkaa syömään kun kädestä syötetään mutta nyt ei kelvannut sekään. Mikään tuorekkaan ei kelvannut. Sain hieman ananasmehua juotettua, mutta siihen se sitten jäi.

Ummetus- ja normaalipapanan ero
Olin jo aikeissa soittaa eläinlääkäriin, mutta päätin kuitenkin vielä yrittää itse. Kaadoin kuppiin ananasmehua, ja siitä se kelpasi Ikarokselle. Herra kun on hieman hankala ruiskuruokittava ..
Kani piristyi hieman ja söi heinää, joten jätin asian siihen. Tänään heinää on kulunut enää hieman normaalia vähemmän, ollaan siis selvästi paranemaan päin. :)



Hieman pienempänä huolena mainittakoon, että Ikarosta varten säästämäni rahat on varastettu. Olen säästänyt tilatakseni PetNetstoresta jotain pientä mukavaa sekä Ikaroksen leikkauttamiseen. Tuli nurkan takaa, kukkaroni oli nimittäin koulussa lukitussa kaapissa. En kuitenkaan ole ensimmäinen jonka kaappi on tiirikoitu auki, joten olisi kai pitänyt varautua. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti